We Nyedhiyani Machinery / Mold / Preform

Kanggo Akeh Klien Kaya Water, Beverage Lan Liyane Liquid Packaging Company

Taizhou Bengo Machinery Co., Ltd, minangka salah siji saka banyu & packaging wedang anjog pakar solusi lan supplier kang dumunung ing wilayah paling aktif - The Yangtze Delta Kali China. Bengo iku bisa kanggo nyedhiyani solusi turnkey kalebu botol injeksi & ndamu sistem -Preform Mold Mold / Cap Mold / jotosan Mold / Kosmetik Product - Preform & Caps kanggo botol manufaktur produk global. jaringan layanan Bengo kang nyebar kanggo luwih saka 30 negara lan wilayah lan aslo wis ditetepake reputasi kuwat ing wong.

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!