manual automatic blow moulding machine factory and manufacturers | Bengo

manual otomatis mesin jotosan ngecor

Short Description:

Main Bread: PLC: Delta(Taiwan) / Xinje( Wuxi) HMI Screen: Winview (Taiwan) Blowing Cylinder: Sanhuan (China) Valve: Airtack (Taiwan) Mould opening & Closing Cylinder: Airtac (Taiwan) Revolve Cylinder: Airtac (Taiwan) Main drive mode:By Cylinder from Airtac (Taiwan) Company patent cylindrical direct-flow valve is used by our compressors. The valve is made from the stainless steel belt imported from Sweden and it is free from fracture during the working life. The piston of our air compre...


  • Potongan: USD5,000 - 35,000 / Set 
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 20Sets / 30days
  • Port: Ningbo / Shanghai / Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: T / T & L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    31 [1]

    Main Roti:
    PLC: Delta (Taiwan) / Xinje (Wuxi) HMI layar: Winview (Taiwan)
    ndamu Cylinder: Sanhuan (China) Valve: Airtack (Taiwan)
    opening Mold & Nutup Cylinder: Airtac (Taiwan) revolve Cylinder: Airtac (Taiwan )
    Main drive mode: Miturut Cylinder saka Airtac (Taiwan)

    32 [1]

    Company paten bentuke silinder tutup langsung-aliran digunakake dening compressors kita. tutup digawe saka sabuk stainless steel diimpor saka Swedia lan iku free saka rengat sak urip.

    Ing piston saka kompresor udara kita aplies ring plating cast krom integral, ing urip wis lengkap dening 3 kanggo 4 kaping.

    kompresor teknologi wawas perusahaan unik dymanic. geter iku mung minangka waktu saka standar donya.

    The compessor online kabèh adopts prewangan rolling tanpa prewangan Nihan (cacahe nyambungake rod).

    Kanggo mesthekake safety lan linuwih kompresor udara, asas desain redundansi wis diadopsi lan ngukur pangayoman kaping sing dijupuk: kayata pangayoman kakehan; overheat pangayoman; pangayoman phase-failure; pangayoman undervoltage; got nalika mandeg mlaku; wiwitan ing meksa kondisi iku nul.

    Dhuwur linuwih, siklus pangopènan dawa, konsumsi lenga kurang banget (lenga-nyimpen), kurang energi (nyimpen daya), iki dramatically nyuda biaya operasi umum compressors online kita.

    38f43e6a1 [1]

     

    Range aplikasi:
    SM - M1 botol terus-line ndamu mesin jenis ldpe-g-nvp iki tangan Cut embrio otomatis botol ndamu peralatan, dibandhingake karo mesin kanthi otomatis, mesin karakteristik paling gedhe saka jinis conveyer otomatis ngaturaken botol embrio, embrio mung bisa gumantung ing Ponggawa kanggo ngrampungake. Mesin iki bisa diunekake paling gedhe 1500 ml PET minangka bahan baku sembarang wangun saka botol karbon wedang, botol banyu mineral, botol kosmetik, gedhe suhu diameterhigh bottlesother tahan packaging wadhah. Produksi botol saka 1000 gendul / jam kanggo 1200 gendul / jam, desain specificationsconfigurationstructure beda kanthi nyukupi kebutuhan klien beda ing homeabroad.

    Titik sing
    1> sistem kontrol Microcomputer, stabil kinerja.
    2> tube cahya inframerah panas, daya penetrating kuwat, rotasi botol preform wis digawe panas, orbit, panas seragam, rapidreliable.
    3> Pipes ing wilayah panas, nggambarake plate widthheight sing luwes, supaya cocog karo gendul struktur beda panas billet, karo piranti exhaust otomatis, kanggo mesthekake yen path suhu pancet.
    4> Aman piranti poto-Ngunci, nalika proses gagal, program bakal kanthi otomatis ngalih menyang negara aman.
    5> Saben tumindak mimpin dening silinder, kurang gangguan.
    6> proses Produksi punika semi-otomatis wis apik nemen, nyimpen investasi, efficiency dhuwur, operasi trep, safety maintenancehigh prasaja, etc.

    paramèter Technical:

    project unit BC-M1 BC-M2 / 5L BC-M2 BC-M / 10L BC-MJ2 / 2L
    produktivitas BPH 1000-1200 800-1000 2000-2500 200-300 1200-1800
    kapasitas maksimum L 2 5 1.5 10 2
    Warata diameteripun MM 38 200 38 260 105
    Max.Bottle Hight MM 300 300 300 450 200
    istance Tensiled MM 260 260 260 400 180
    Nomer growong Cav 1 2 2 1 2
    daya panas kw 14 48 32 48 48
    Panggunaan daya kw 14 32 16 16 16
    Daya sumber 380v 3phase 60Hz
    Meksa karya MPa 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8
    Jotosan online meksa MPa 3,5 3,5 3,5 3,5 3,5
    SIZE (L * W H *) MM 2.0 * 1.6 * 2m 4.2 * 1.8 * 2m 2.6 * 1.7 * 2m 3.2 * 1.6 * 2m 2,8 * 1.6 * 2m
    bobot T 1.2 3.6 1.5 3.0 2.0

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!