pet jar factory and manufacturers | Bengo

jar pet

Short Description:

Specifications: PET Preform 100% PET account-anyar materi transparan High katon High kateguhan & tingkat toleransi paling cendhèk ing tembok-kekandelan PET nindakake seri: dia.30mm preform PCO 28MM standar 1881/1810 saka 12G kanggo 64g, saka 13g kanggo 43g ,. Dia.38 panas kapenuhan, jar preform, galon preform serius lan beda serius preform lenga pangan, bisa diunekake kapasitas botol saka 250 ml lan 350 ml, 500 ml lan 600 ml, 1000 ml, 1500 ml lan 2000 ml, 3 liter, 5 liter, 10 liter, 18,9 liter kabeh jenis ...


  • Potongan: Kosmetik Preform USD0.04 - 0.12 / Potongan
  • Potongan: tutup botol USD0.03 - 0,1 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 50,000Pcs
  • Sumber Kabisan: 1,000,000 / 30days
  • Port: Ningbo / Shanghai / Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: T / T & L / C
  • Packing: Karton karo Printing
  • Detail produk

    Tags Product

    111

    Specifications:
    PET Preform 100% PET account-anyar materi
    transparan High katon
    High kateguhan & tingkat toleransi paling cendhèk ing tembok-kekandelan

    PET nindakake seri:
    PCO 28MM standar 1881/1810 saka 12G kanggo 64g, dia.30mm preform saka 13g kanggo 43g ,. Dia.38 panas kapenuhan, jar preform, galon preform serius lan beda serius preform lenga pangan, bisa diunekake kapasitas botol saka 250 ml lan 350 ml, 500 ml lan 600 ml, 1000 ml, 1500 ml lan 2000 ml, 3 liter, 5 liter, 10 liter, 18,9 liter kabeh jinis kontaner packaging wedang, etc.

    dfg

    Kapital botol kita dhuwur:
    28MM PCO1810 & 1881 jinis tutup ngombe tutup / 30mm banyu / 38mm botol jus panas tutup / 42MM tutup banyu / Oil tutup karo pencet gaya / 5gallon tong minyak cap / Engineering nangani, etc
    PP 100% materi anyar
    werna kasedhiya
    kabeh jinis ukuran gulu kasedhiya
    Delivery in cedhak
    15 taun pengalaman ing producting karo fasilitas uga-dilengkapi lan kontrol kualitas banget ing saindhenging orane tumrap sekolah saka produksi.
    Mbelo marang suhu lan tekanan tinggi.
    Ukuran gulu beda (kasepakatan karo requirement pelanggan).
    Layanan OEM lan Potongan.
    Panas bukti lan ing wektu pangiriman.
    Kabeh Caps sing digawe saka bahan plastik (FOOD GRADE) kang wis lulus wewenang organisasi kesehatan saka pamaréntah chinese.

    Material Raw karo werna aditif Kanggo PET Preform & Cap Produksi - Packaging - Loading Ing Container - Shipping:

    3333 [1]


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!