pet water preform 30mm factory and manufacturers | Bengo

pet banyu preform 30mm

Short Description:

Preform fitur Mold: nganggo air-segel tutup, piston tutup karo segel karet long-urip lan teknologi kontrol nozzle bebas lan bagéan. Kabeh jamur nggunakake kualitas dhuwur saka sistem runner panas. Mold lanang, wadon lan gulu nggunakake baja ring S136 karo bahan dhuwur saka Swedia lan perawatan panas atose nganti 50 derajat. Mold baja platen P20 karo HRC 30-33 jamur inti sing bisa diijolake lan toleransi Processing jamur punika 0.005m. produktivitas luwih, repeatable, dipercaya kinerja Flex Mold kanggo cepet, f ...


  • Potongan: USD5,000 - 50,000 / Set
  • Min.Order Quantity: 1set
  • Sumber Kabisan: 100Sets / 45days
  • Port: Ningbo / Shanghai / Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: T / T & L / C
  • Packing: Kayu cilik / fumigation-free
  • Detail produk

    Tags Product

    71 [2]

    Preform fitur Mold:
    nganggo air-segel tutup, piston tutup karo segel karet long-urip lan teknologi kontrol nozzle bebas lan bagéan.
    Kabeh jamur nggunakake kualitas sistem runner panas.
    Mold lanang, wadon lan gulu nggunakake baja ring S136 karo bahan dhuwur saka Swedia lan perawatan panas atose nganti 50 derajat. Mold baja platen P20 karo HRC 30-33
    jamur inti sing bisa diijolake lan toleransi Processing jamur punika 0.005m.
    Produktivitas luwih, repeatable, kinerja dipercaya
    Flex Mold kanggo cepet, fleksibel pangowahan jamur
    Paket Performance High (HPP)
    operator Gampang kanggo nggunakake

    72 [1]

    Jotosan fitur Mold:
    nganggo standar High teknologi Processing lan bagean kanggo ketemu karo kabutuhan customer.
    Kabeh jamur nggunakake kualitas Aluminium Material saka Amerika lan Steel adhedhasar Model
    Aluminium, S-baja, P2O, SC45, SC50, etc
    Mold perawatan Heating atose HRC 29-33degree
    produktivitas luwih, repeatable, kinerja dipercaya
    Flex Mold kanggo cepet, fleksibel pangowahan jamur
    Gampang kanggo nggunakake operator
    Mold karo sistem cooling luwih
    Kanggo detailed info jamur luwih. Yen menarik, please aran gratis kanggo hubungi kita.

    Mold Processing Center Showing:73 [1]


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!