Rreth nesh

Taizhou Bengo Machinery Co, Ltd, si një nga të ujit dhe paketimit pije kryesor ekspert zgjidhje dhe furnizuesit e cila është e vendosur në zonën më aktive - Delta lumin Yangtze të Kinës. Bengo është në gjendje të ofrojë zgjidhje gardian duke përfshirë injeksion shishe dhe defekt sistemit -Preform Mold Mold / Cap Mold / Goditje Mold / Cosmetic produktit - paraformoj & Caps për shishe për prodhuesit e produkteve globale. rrjetit të shërbimit Bengo përhapet në më shumë se 30 vende dhe rajone dhe gjithashtu të ka krijuar reputacion të fortë në to.

Me besimin e "për ju është për mua", Bengo do të mbajë vazhdimisht duke shkuar përpara me të gjithë klientët bashku dhe të fitojë të fitojë në çdo moment të ardhmen.

Vizioni Corporate

Bengo është e angazhuar për të bërë një nga furnizuesit mirën në botë të pajisjeve të makinerive.

Për të shërbyer nevojat e klientëve tanë me teknologji dhe cilësinë tonë të avancuara produkteve dhe shërbimeve në fushën e makinerive.

Misioni Corporate

Bengo është ndërmarrje tuaj të besueshëm për produktin e duhur në vendin e duhur në kohën e duhur përjetë.


WhatsApp Online Chat!