Urang Nyadiakeun mesin / kapang / Preform

Ka Loba Klién Kawas Cai, inuman Jeung lianna Liquid bungkusan Company

Taizhou Bengo mesin Co., Ltd, jadi salah sahiji cai & bungkusan inuman ngarah ahli solusi na supplier anu perenahna di wewengkon paling aktif - The Yangtze délta walungan di china. Bengo téh bisa nyadiakeun solusi turnkey kaasup botol suntik & niupan Sistim -Preform kapang kapang / Cap kapang / niup kapang / kosmetik Produk - Preform & midang keur botol keur pabrik produk global. jaringan layanan Bengo urang nyebar ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon sarta aslo geus ngadegkeun reputasi kuat di aranjeunna.

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!