manual automatic blow moulding machine factory and manufacturers | Bengo

manual otomatis mesin niup molding

Pondok Description:

Main Bread: PLC: Delta(Taiwan) / Xinje( Wuxi) HMI Screen: Winview (Taiwan) Blowing Cylinder: Sanhuan (China) Valve: Airtack (Taiwan) Mould opening & Closing Cylinder: Airtac (Taiwan) Revolve Cylinder: Airtac (Taiwan) Main drive mode:By Cylinder from Airtac (Taiwan) Company patent cylindrical direct-flow valve is used by our compressors. The valve is made from the stainless steel belt imported from Sweden and it is free from fracture during the working life. The piston of our air compre...


  • FOB Harga: USD5,000 - 35.000 / Siapkeun 
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 20Sets / 30days
  • Port: Ningbo / Shanghai / Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T & L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    31 [1]

    Main Roti:
    purwakarta: Delta (Taiwan) / Xinje (Wuxi) HMI layar: Winview (Taiwan)
    niupan Silinder: Sanhuan (Cina) klep: Airtack (Taiwan)
    lawang kapang & nutup Silinder: Airtac (Taiwan) Revolve Silinder: Airtac (Taiwan )
    Main drive mode: Ku Silinder ti Airtac (Taiwan)

    32 [1]

    Parusahaan patén cylindrical klep langsung-aliran ieu dipaké ku compressors urang. klep dijieun tina sabuk stainless steel diimpor ti Swédia jeung éta bébas tina narekahan salila hirup berpungsi.

    The piston of compressor hawa kami aplies ring plating matak kromium integral, anu hirup bisa dipake keur ngalegaan ku 3 nepi ka 4 kali.

    compressor téhnologi balancing parusahaan unik dymanic. Geter éta aya ukur salaku saparapat tina standar dunya.

    The compessor hawa sakabeh adopts bearing rolling tanpa bearing cangkang (ngawengku kumaha nyambungkeun rod).

    Pikeun mastikeun kasalametan sarta reliabiliti compressor hawa, prinsip design redundancy ieu diadopsi jeung ukuran panyalindungan sababaraha nu dicokot: kayaning panyalindungan overload; overheat panyalindungan; perlindungan fase-gagalna; perlindungan undervoltage; drainase bari eureun ngajalankeun; ngamimitian dina tekanan kaayaan nyaeta nol.

    réliabilitas tinggi, siklus pangropéa lila, konsumsi minyak pisan low (minyak-nyimpen), énergi low (nyimpen kakuatan), ieu nyirorot ngurangan biaya operasi umum compressors hawa urang.

    38f43e6a1 [1]

     

    Sauntuyan aplikasi:
    SM - M1 botol lempeng-garis niupan mesin téh jenis ldpe-g-nvp ieu leungeun cut cikal bakal otomatis botol niupan parabot, dibandingkeun jeung mesin pinuh otomatis, mesin kasebut ciri pangbadagna tina tipe conveyer otomatis conveying botol cikal, si cikal ngan bisa ngandelkeun jieunan ka ngalengkepan. Mesin ieu bisa ditiup pangbadagna 1500 ml pepet salaku bahan baku tina sagala bentuk botol carbonated inuman, botol cai mineral, botol kosmétik, badag hawa diameterhigh bottlesother tahan bungkusan wadahna. Produksi botol ti 1000 botol / jam ka 1200 botol / jam, desain specificationsconfigurationstructure béda pinuh bisa minuhan kaperluan klien béda dina homeabroad.

    Titik husus:
    1> sistem kontrol Microcomputer, kinerja stabil.
    2> tube lampu Infrabeureum pemanasan, kakuatan penetrating kuat, rotasi botol preform dipanaskeun, orbit, pemanasan seragam, rapidreliable.
    3> tabung di wewengkon pemanasan, reflecting plat widthheight anu adjustable, dina urutan pikeun nyocogkeun ka botol struktur béda ti pemanasan billet, kalawan alat knalpot otomatis, pikeun mastikeun yén jalur tina hawa konstan.
    4> Aman alat timer tumerapna, nalika prosés hiji gagal, program bakal otomatis pindah ka kaayaan aman.
    5> Unggal Peta ieu disetir ku silinder, noise low.
    6> proses Produksi nyaeta semi-otomatis geus greatly ningkat, nyimpen investasi, efisiensi tinggi, operasi merenah, kaamanan maintenancehigh basajan, jsb

    parameter teknis:

    proyek kamanunggalan SM-M1 SM-M2 / 5L SM-M2 SM-M / 10L SM-MJ2 / 2L
    kakuwatan keur ngasilkeun BPH 1000-1200 800-1000 2000-2500 200-300 1200-1800
    kapasitas maksimum L 2 5 1.5 10 2
    Datar diaméterna MM 38 200 38 260 105
    Max.Bottle Hight MM 300 300 300 450 200
    istance Tensiled MM 260 260 260 400 180
    Jumlah rongga Cav 1 2 2 1 2
    kakuatan pemanasan kw 14 48 32 48 48
    Pamakéan kakuatan kw 14 32 16 16 16
    Daya suplai 380v 3phase 60hz
    Tekanan gawé Mpa 0,8 0,8 0,8 0,8 0,8
    Niup tekanan hawa Mpa 3,5 3,5 3,5 3,5 3,5
    SIZE (L * W H *) MM 2.0 * 1.6 * 2m 4.2 * 1,8 * 2m 2.6 * 1,7 * 2m 3.2 * 1.6 * 2m 2.8 * 1.6 * 2m
    beurat T 1.2 3,6 1.5 3.0 2.0

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!