pet jar factory and manufacturers | Bengo

jar piaraan

Pondok Description:

Spésifikasi: pepet Preform 100% pepet brand-anyar bahan transparansi High Sigana High kateguhan & laju kasabaran panghandapna dina témbok-ketebalan pepet nedunan séri: dia.30mm preform PCO 28MM baku 1881/1810 ti 12g mun 64g, ti 13g mun 43g ,. Dia.38 panas kaeusi, jar preform, galon preform serius tur béda serius preform minyak dahareun, bisa ditiup kapasitas botol ti 250 ml sarta 350 ml, 500 ml sarta 600 ml, 1000 ml, 1500 ml sarta 2000 ml, 3 liter, 5 liter, 10 liter, 18,9 liter sagala jenis ...


  • FOB Harga: kosmetik Preform USD0.04 - 0,12 / Piece
  • FOB Harga: Botol Cap USD0.03 - 0.1 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 50,000Pcs
  • Suplai Kamampuhan: 1.000.000 / 30days
  • Port: Ningbo / Shanghai / Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T & L / C
  • Packing: karton sareng Printing
  • jéntré produk

    Tags produk

    111

    Spésifikasi:
    pepet Preform 100% pepet brand-anyar bahan
    transparansi High Sigana
    High kateguhan & laju kasabaran panghandapna dina témbok-ketebalan

    Pepet nedunan séri:
    PCO 28MM baku 1881/1810 ti 12g mun 64g, dia.30mm preform ti 13g mun 43g ,. Dia.38 panas kaeusi, jar preform, galon preform serius tur béda serius preform minyak dahareun, bisa ditiup kapasitas botol ti 250 ml sarta 350 ml, 500 ml sarta 600 ml, 1000 ml, 1500 ml sarta 2000 ml, 3 liter, 5 liter, 10 liter, 18,9 liter sagala jinis peti bungkusan inuman, jrrd

    dfg

    Caps botol kami sadia:
    28MM PCO1810 & 1881 tipe cap inuman cap / 30MM cai / 38MM botol jus panas cap / 42MM cap cai / Minyak cap sareng pers gaya / 5gallon laras cap / Plastik nanganan, jsb
    PP 100% bahan anyar
    Warna sadia
    sagala rupa ukuran beuheung sadia
    Pangiriman di shortest
    15 taun pangalaman dina producting kalawan fasilitas well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi.
    Defending ngalawan suhu jeung tekanan.
    Ukuran beuheung béda (atos kalawan sarat konsumén).
    Jasa OEM na ODM.
    Panas buktina sarta dina waktosna kiriman.
    Kabéh caps dijieun tina bahan plastik (dahareun kelas) anu geus lulus otorisasina organisasi kaséhatan pamarentahan Cina.

    Bahan atah kalawan Warna aditif Pikeun pepet Preform & Cap Produksi - bungkusan - Loading Dina Wadahna - pengiriman barang:

    3333 [1]


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!