pet water preform 30mm factory and manufacturers | Bengo

ingon-ingon cai preform 30mm

Pondok Description:

Preform fitur kapang: ngadopsi hawa-segel klep, piston klep kalawan segel karét lila-cicing na téhnologi kontrol nozzle bebas sarta bagian. Kabéh kapang nganggo kualitas luhur sistem runner panas. Kapang jalu, bikang na beuheung pamakéan baja ring S136 kalawan kelas tinggi ti Swédia jeung perlakuan panas teu karasa nepi ka 50 gelar. Kapang baja platen P20 kalawan HRC 30-33 kapang inti anu ditukeurkeun jeung kasabaran processing kapang anu 0.005m. produktivitas luhur, repeatable, dipercaya kinerja Flex kapang pikeun gancang, f ...


  • FOB Harga: USD5,000 - 50,000 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 100Sets / 45days
  • Port: Ningbo / Shanghai / Shenzhen
  • Sarat pembayaran: T / T & L / C
  • Packing: kayu hal / fumigation bébas
  • jéntré produk

    Tags produk

    71 [2]

    Preform fitur kapang:
    ngadopsi hawa-segel klep, piston klep kalawan segel karét lila-cicing na téhnologi kontrol nozzle bebas sarta bagian.
    Sadaya kapang pamakéan kualitas luhur sistem runner panas.
    Kapang jalu, bikang na beuheung pamakéan baja ring S136 kalawan kelas tinggi ti Swédia jeung perlakuan panas teu karasa nepi ka 50 gelar. Kapang baja platen P20 kalawan HRC 30-33
    kapang inti anu ditukeurkeun jeung kasabaran processing kapang anu 0.005m.
    Produktivitas luhur, repeatable, kinerja dipercaya
    Flex kapang pikeun gancang, fleksibel robah kapang
    Paket Performance Luhur (HPP)
    operator Mudah-to-pamakéan

    72 [1]

    Niup fitur kapang:
    ngadopsi standar High téhnologi Processing jeung bagian papanggih pangabutuh customer.
    Kabéh kapang pamakéan kualitas luhur Aluminium Bahan ti Amérika sarta Steel dumasar kana Modél
    Aluminium, S-baja, P2O, SC45, SC50, jsb
    kapang perlakuan Élmu sarta karasa HRC 29-33degree
    produktivitas Tinggi, repeatable, kinerja dipercaya
    Flex kapang pikeun gancang, fleksibel robah kapang
    Mudah-to-pamakéan operator
    kapang jeung sistem cooling hadé
    Kanggo wincik inpo kapang salajengna. Mun anjeun metot, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

    Kapang Processing Center némbongkeun:73 [1]


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!